www.silni.eu
Valutaer:
vetement pas cher,magasin de vetement,vetement femme pas cher,vetement homme pas cher
Forside ::  Retur og udskiftning

Retur og udskiftning


Skib

1.Vi sender de varer, du bestilte via Air International Express Company, 3-5 arbejdsdage normalt.

2.Please bare bestille online.Vores mål er at behandle alle ordrer så hurtigt som muligt. Tillad venligst 1-2 arbejdsdage for din ordre at blive behandlet. Efter betaling blev modtaget, ville vi sende dine ordrer rettidigt. Vi gør altid vores bedste for at hjælpe dig med at spare tid og penge.

3. Du kan kontakte os for sporingsnummer, som er tilgængeligt inden for 36 timer.

4.Please er du velkommen til at bestille på vores hjemmeside. Vi har tilstrækkelige produkter på lager. For ordrer mere end 10 stk., Kan vi tilbyde engrosprisen spare mere for din virksomhed.

5. Vi er en professionel online forhandler. Leveringstider er baseret på den dag, din ordre blev afsendt og kan typisk tage yderligere to arbejdsdage. Vi garanterer at din ordre vil blive afsendt og afhentet lige til din dør.

Tilbage

Betaling kan kun ske med kreditkort. Accepterede kreditkort er: Visa, Mastercard Western Union har mindst 2% rabat på vores hjemmeside, flere detaljer bedes du kontakte os. Når du bestiller, skal din faktureringsadresse svare til adressen på dit kreditkort ellers vil vi ikke kunne behandle din ordre. Alle transaktioner er sikret. Vores hjemmeside er forsynet med et SSL-krypteringssystem for at beskytte personlige og betalingsdata. Varer, der er tilpasset med Hot Stamping-initialer eller Mon Monogram, er ikke berettiget til returnering eller butikskredit.

Vare skal returneres i original tilstand og emballage. Salgsvarer skal returneres inden for 60 dage fra leveringsdatoen. Grunden til afkast forårsaget af dig selv (f.eks. Størrelse, farve du vælger), kan ikke accepteres Du vil blive refunderet på det kreditkort, der blev brugt til køb. Forsendelsesgebyrer for retur er betalt af kunden.

Tilbage
Copyright © 2017 www.silni.eu