www.silni.eu
Valutaer:
vetement pas cher,magasin de vetement,vetement femme pas cher,vetement homme pas cher
Forside ::  Privatliv

Privatliv


På hjemmesiden er dit privatliv og sikkerhed afgørende for det løbende samarbejde med dig, vores kunder. Vi respekterer og forstår din bekymring for privatlivets fred, og en af ​​vores missioner er at sikre, at al information du vælger at dele med os håndteres på den mest sikre og ansvarlige måde. Vi har forpligtet os til at skabe et sikkert online miljø og implementerede sikkerhedsstandarder for at skabe et behageligt og sikkert shoppingmiljø, du fortjener.

Vi samler løbende online kundeaktivitet og information for at gøre de nødvendige forbedringer for at forbedre vores online shoppingoplevelse. Dine personlige oplysninger som navn, adresse, telefonnummer, kreditkortnummer og e-mail-adresse, som derefter indsamles, tillader os at nå dette mål.
Desuden sælger vi eller under ingen omstændigheder sine kundeoplysninger til nogen tredjepart som en officiel selskabspolitik. Vi beskytter dine oplysninger ved at gemme den på en sikker webserver i en privat database. Jewelry Vortex sender jævnligt e-mail-meddelelser, der indeholder tilbud, salg og kampagner til medlemmerne på vores mailingliste. Men hvis du ønsker at fravælge eller afmelde dig fra modtagelse af e-mail-kommunikation fra hjemmesiden eller ønsker at blive taget af postlisten, kan du gøre det ved at ændre din status på vores hjemmeside eller ved at kontakte os via e-mail.

Her er måder vi samler op på, og hvordan vi bruger det:

Ordrer

Ved bestilling af vores produkter anmoder vi os om følgende personlige oplysninger på vores registreringsformular: For- og efternavn, faktura / fragtadresse, telefonnummer, e-mail-adresse, kreditkort og kreditkortnummer. Dette er de oplysninger, vi har brug for til at behandle din ordre. Dit telefonnummer er nødvendigt for at afslutte registrerings- eller ordreprocessen, så vi kan bruge den til at kontakte dig om din ordre, hvis vi har brug for det. Dine faktureringsoplysninger bruges også til at sikre, at den rigtige person bliver opkrævet for de bestilte varer.

Tilbage
Copyright © 2017 www.silni.eu